Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Σπίτι εξοχικό


Τα τουβλάκια είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια όλης της οικογένειας. Στην αρχή εμείς «χτίζαμε» και το μυρμηγκάκι γκρέμιζε. Όσο περνάει όμως ο καιρός και μεγαλώνει, τόσο καλύτερα παίζει. Καλής ποιότητας και οικονομικά θεωρούμε ότι είναι τα τουβλάκια της ιταλικής εταιρείας Unico, που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Τα αγαπημένα μας, καθότι και κοριτσάκια είναι τα τουβλάκια της Hello Kitty. Έχουμε το τρένο με τον σιδηροδρομικό σταθμό της, αλλά και το σχολείο της.  Η συλλογή μας περιλαμβάνει τη γλυκιά γατούλα, τη φίλη της την κουνελίτσα, τον φιλαράκο τους τον αρκουδάκο κι άλλα χαριτωμένα ζωάκια. Σε μικρότερες συσκευασίες μπορεί κάποιος να βρει το αυτοκίνητο ή το τρακτέρ της Hello Kitty. Εμείς ως άνθρωποι της φύσης και της μάνας γης, επιλέξαμε το τρακτέρ.
Το τελευταίο μας απόκτημα είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο του παππού Τάτσου κι είναι το εξοχικό σπιτάκι της οικογένειας «Αρκουδούλη»  όπως την ονομάζουμε. Κατοικία πολυτελείας, δεν συζητείται: διώροφη, με τα σαλόνια της, τις κουζίνες, τα υπνοδωμάτια, τους κήπους της…



Το μυρμηγκάκι παίζει με την καρδιά του, φτιάχνει ιστορίες με τον μπαμπά, τη μαμά και τα παιδάκια κι οι διάλογοι του παιχνιδιού της είναι σκέτη απόλαυση. Ο μπαμπάς μας ο χτίστης να είναι καλά, που ακούραστα το χτίζει και το ξαναχτίζει μετά από κάθε «μυρμηγκοσεισμό»!

Το βλέπετε το μικρό μπαλκονάκι του πρώτου ορόφου; Σας προσκαλούμε για καφεδάκι…


2 σχόλια: