Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Γωνιά μελέτης & δημιουργίας

ή το μικρό μου μυρμηγκάκι αποκτά το πρώτο του γραφείο.

Το μικρό τραπεζάκι (των 5 ευρώ) που είχαμε από το ΙΚΕΑ, δεν βόλευε πια τη μικρή μου εκκολαπτόμενη ζωγράφο, τραγουδίστρια, αμαζόνα, γιατρό (όπως λέει οτι θα γίνει όταν μεγαλώσει) και από καιρό θέλαμε να της πάρουμε ένα κανονικό γραφειάκι. Αυτό μας άρεσε πολύ και γιατί έχει μια μικρή κλίση που τη διευκολύνει στη ζωγραφική της, αλλά και γιατί ανοίγει το καπάκι του, ώστε μέσα να βάζει το μυρμηγκάκι όλα του τα σύνεργα (μπλοκ ζωγραφικής, μπογιές κλπ.). 

Το συνδυάσαμε με το λιλιπούτειο καναπεδάκι που έχει από πιο μικρή, πάνω στο οποίο το μυρμηγκάκι κουρνιάζει με τα βιβλία του (πετώντας κάτω όλα τα μαξιλαράκια της μαμάς) ή βάζει επάνω τις κούκλες της και τους κάνει μάθημα - αχ αυτή η κυρά δασκάλα...



Επίσης, κάτι που της άρεσε πολύ -και τελικά είναι τα μικρά πράγματα που αρέσουν στα παιδιά μας- ήταν το βαζάκι με τα λουλούδια. Αυτό την εντυπωσίασε. Μου λέει "μαμά, μου έβαλες και λουλούδια!". Δεν το περίμενα οτι θα της αρέσουν τόσο, αλλά να που με εξέπληξε ευχάριστα. Τα συγκεκριμένα δεν είναι αληθινά, αλλά σίγουρα καθώς μεγαλώνει δε θα παραλείπω να της βάζω φρέσκα λουλούδια στο δωμάτιό της.


Λέτε να μάθει εκεί και τα πρώτα της γράμματα;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου