Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Θα πέσει παντόφλα!

Μου συμβαίνει το εξής και μάλλον είναι κληρονομικό (κι αυτό). Περνάω "φεγγάρια" κατά τη διάρκεια των οποίων έχω αδυναμία σε συγκεκριμένα ήδη. Για τον ίδιο λόγο (οπότε και η κληρονομικότητα) κοροϊδεύαμε τη γιαγιά μου οτι περνάει "πιτζάμα moon", ή "χαλάκι moon" ή "τραπεζομάντιλο moon" κοκ, γιατί εκείνες τις περιόδους μας αγόραζε συνέχεια αντικείμενα των αυτών κατηγοριών.

Τώρα, λοιπόν, που δειλά δειλά χειμωνιάζει, έχω πάθει μια παντοφλομανία. Για το μυρμηγκάκι και μόνο, την περίοδο των εκπτώσεων πήρα τρία ζεύγη. Ένα ανοιχτό και δύο κλειστά, το ένα με φερμουάρ, το άλλο με αυτοκόλλητο (το ένα έτσι - το άλλο γιουβέτσι που λένε). Ακόμα, δεν ξέρω ποιο θα την βολέψει και ποιο όχι, ποιο της αρέσει περισσότερο και ποιο όχι. Ο μακρύς και κρύος (δεν είμαι μετεωρολόγος, αλλά αν κρίνω από πέρσι) χειμώνας που έρχεται θα μας το αποκαλύψει.

Κι επειδή είναι πολύ χαριτωμένα (ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνονται εμένα), σας τα δείχνω να μου πείτε τη γνώμη σας:



Prenatal


Zara Home


Dexim

Ποιο λέτε να ευχαριστηθούμε περισσότερο;

3 σχόλια:

  1. Το πρωτο οταν θελει να δειχνει ομορφη και το τελευταιο κατα το Δεκεμβρη.Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α και νομιζα οτι ειμαι μονο τρελη και ψαχνομαι για παντοφλακια απο τωρα και δεν τολμουσα να το πω και πουθενα να μη με κοροιδεψουν!!

    το πρωτο ειναι σουπερ! κατι τετοιο ψαχνω και για την ταλιμπανουλα επειδη δεν βγαινει ευκολα απο το ποδαρακι και εχει την μπαρετουλα

    αν ειναι μαλακη και η σολα τρεχω να το βρω και εγω!!

    υ.γ. χαιρομαι που σε βρηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή