Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικα δώρα από σπίτι

Σε φίλους ή συγγενής που γνωρίζουμε καλά τα γούστα και τις συνήθειές τους και έχουμε την ευχέρεια του "διαφορετικού" μπορούμε να προσφέρουμε δώρα με φαντασία και αγάπη που ταιριάζουν στον καθένα γάντι.

Εμείς για παράδειγμα, προσφέραμε στην Πηνελόπη ένα κουτί "Νύχτες Κινηματογράφου". Διαλέξαμε δύο ταινίες και βάλαμε μέσα καλούδια που θα κατανάλωνει κανείς βλέποντας μια ταινία. Βάλαμε μπισκότα γλυκά και αλμυρά, καραμέλες ζελεδάκια, αναψυκτικό (με το καλαμάκι του) και μια καρτούλα ποπ κορν για να έχει αγαπησιάρικη και ευτυχισμένη χρονιά!


Στη Λιζούλα μας από την άλλη, που της αρέσει η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική (Παρλιάρε τρέμε!) φτιάξαμε τετράδια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής κολλώντας εικόνες από παλιά βιβλία αντίστοιχου περιεχομένου, με κορδελίτσα σελιδοδείκτη, ένα κουπ-πατ για μπισκοτάκια και μικρά βαζάκια με σπιτικές μαρμελάδες (δια χειρός μάη μόδερς) σε διάφορες γεύσεις.



Κορίτσια, ελπίζουμε να τα ευχαριστηθήκατε!

Χρόνια Πολλά & Καλά!

2 σχόλια:

  1. τελεια τα δωρα σου , αλλα και η καλλιτεχνικη εμπνευση της δημιουργου ειναι τελεια, (μηπως να αρχισουν να τρεμουν διαφοροι διακοσμητες?). φιλακια πολλα και καλη χρονια να εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένω να μου πεις αν σου άρεσαν οι ταινίες!

    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή