Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

Χρόνια Πολλά Καλομοίρα!

Πολύς ... πάρα πολύς καιρός πέρασε από τότε που το μεγάλο μυρμηγκάκι μας έκλεισε τα εφτά της χρόνια και μόλις τώρα καταφέρνω να γράψω δυο λόγια για εκείνη τη μέρα.

Το κορίτσι μας μεγαλώνει- ανθίζει θα έλεγα σα λευκό κρινάκι, ήσυχο μα τόσο μυρωδάτο κι όμορφο... Προσπαθώ να ζω την κάθε μέρα, να ρουφώ κάθε στιγμή κοντά της κι εκείνη όλο και με ξεπερνάει, όλο και γίνεται πιο σπουδαία, πιο σοφή, πιο δυνατή. Κάθε μέρα!

Το θέμα που διάλεξε για τη γιορτή της ήταν οι νεράϊδες κι αλήθεια δε θα της ταίριαζε καλύτερα κάτι άλλο, αφού κι εκείνη αέρινη, ονειρική και λουλουδένια είναι.


Στολίσαμε με πολλή χαρά και πάλι τους περισσότερους χώρους του σπιτιού, μα πιο πολύ το δωμάτιό της
Φτιάξαμε και τα σημαιάκια μας...Γενικότερα, κάναμε πάλι τις κατασκευές μας, τις χαρτοκοπτικές μας, τις διακοσμήσεις μας, τα σκέρτσα μας - τα νάζια μας κι όλα μας τα καλά.


Όλες οι μικρές νεράϊδες φόρεσαν στεφάνια και λουλούδια στα μαλλιά, γιατί σε κάθε καρέκλα μια λουλουδένια στέκα περίμενε τις μικρές της φίλες.Και έσβησε το κοριτσάκι μας τα κεράκια των έβδομων γενεθλίων της στην πανέμορφη νεραϊδένια τούρτα τηςΕίναι η νεράϊδα μας και μια νεραϊδένια γιορτή της άξιζε! 

...και για εμάς που αρνούμαστε σε πείσμα των καιρών να μεγαλώσουμε μέσα μας, ένα είναι το μυστικό- τούτη η έκφραση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου