Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

Χρόνια Πολλά κοριτσάκι μου!

Χρόνια Πολλά κορίτσι μου γλυκό!
Χρόνια Πολλά αστέρι μου!
Χρόνια Πολλά Μίνι μου υπέροχη!
Χρόνια Πολλά Δέσποινά μου!

Το Δεκέμβρη του 2017 το Δεσποινάκι μας έγινε 3 χρονών! Τρία χρόνια γεμάτα από τη γέννησή της εκείνο τον χιονισμένο Δεκέμβριο του 2010, τρία χρόνια γεμάτα όμορφες- μοναδικές στιγμές με το μικρό μας κορίτσι!
   Η Δέσποινα είναι ένα δυναμικό, γεμάτο ενέργεια παιδί. "Ζόρικος" μας την είχε πει ένας παιδίατρος όταν τόσο μικρή αρρώστησε με βροχιολίτιδα και νοσηλεύτηκε. Ναι, είναι ζόρικη! Είναι δυνατή! Είναι μαχήτρια! Και την ίδια ώρα είναι και "πιπίπισα" (πριγκίπισσα), είναι και "μπαλαλίνα" (μπαλαρίνα), είναι κι η "Μίνι Μάους"! Είναι το μικρό μας το κορίτσι που ήρθε κι έκανε την οικογένειά μας ακόμα πιο όμορφη, ακόμα πιο φωτεινή, ακόμα πιο ολοκληρωμένη.
   Το αγαπημένο της χρώμα είναι το κόκκινο, το αγαπημένο της φαγητό τα γιουβαρλάκια, της αρέσει να βλέπει ιστορίες με το Μίκι, τη Μίνι, το Ντόναλντ και τους Τσιπ και Ντέιλ,  λατρεύει την πορτοκαλάδα και τα γλειφιτζούρια...  

Τη ρωτήσαμε τι τούρτα ήθελε για τα γενέθλιά της κι εκείνη απάντησε "κόκκινη"! Έτσι διάλεξε τη Μίνι στο ζαχαροπλαστείο και το κόκκινο ως το χρώμα της γιορτής.


Η Μίνι της Δέσποινας ήταν η δική μου Μίνι. Υπολογίζουμε λοιπόν πως τα χει τα χρονάκια της, μιας κι όταν μου τη χάρισαν ήμουν περίπου 10 ετών.


Σκεφτήκαμε να έχουμε και ένα είδους "dress code", κάτι που θα έδινε μια τσαχπινιά στο πάρτυ μας και θα εβάζε σε περιέργεια τους καλεσμένους μας. Έτσι στην πρόσκληση που στείλαμε, γράψαμε:


Στολίσαμε, βέβαια, τις γιρλάντες μας


Στολίσαμε και το δέντρο με περισσότερη Μίνι


Στολίσαμε τραπέζια, τις καρέκλες, τις πόρτες, τα παράθυρα, το ασανσερ, τα κουδούνια - χιχι!

Να κι η τούρτα μας!!!


Κορίτσι μας γλυκό, να είσαι πάντα γερό και δυνατό!
Να έχεις της Παναγίας τις χάρες και τις ευχές!
Σε αγαπούμε όσο δε φτάνει ο νους...

Οι γονείς & η αδελφούλα σου.2 σχόλια: