Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Πήγαμε - Είδαμε: Τα ψηλά βουνά

"Τα ψηλά βουνά" του Ζαχαρία Παπαντωνίου είδαμε πρόσφατα στο θέατρο Ακροπόλ μετά από τις δεκάδες βραδινές αναγνώσεις που είχαμε κάνει με το μεγάλο μυρμηγκάκι. Λίγο που διαδραματίζεται σε ψηλά βουνά, όπως και τα δικά μας ψηλά βουνά της λίμνης Πλαστήρα, κάτι που πρόκειτα για μια παρέα παιδιών σε αυτοσχέδια κατασκήνωση, κάτι η Αφρόδω, το μυρμηγκάκι το είχε λατρέψει το βιβλίο. Και να τη τώρα  επί σκηνής η παιδική περιπέτεια...


Ο θίασος εξαιρετικός, σου μεταφέρει την παιδική χαρά, αφέλεια και δράση επί σκηνής απλά και ήρεμα και διασκεδαστικά. Ξεχώρισαν ο Φάνης (Δημήτρης Κουρούμπαλης) και η Αφρόδω (Κλεοπάτρα Μάρκου), η οποία διαθέτει και εξαιρετική φωνή. Παρόλα αυτά όλοι έδεναν σαν μια πραγματική αγορίστικη τρελοπαρέα. Τα σκηνικά επίσης όμορφα μέσα στην απλότητά τους, με μεγάλο ατού το ψηφιακό βίντεο και τα κινούμενα σχέδια.


[http://www.kathimerini.gr/834031/article/politismos/8eatro/ta-yhla-voyna-toy-zaxaria-papantwnioy-anevainoyn-sto-8eatro-akropol]Το μυρμηγκάκι ζήτησε να την ξαναδεί!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου