Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Κουτί Δημητριακών ή ...

... σούπερ εύκολη, γρήγορη, δημιουργική κατασκευή αποθηκευτικού κουτιού για τα χαρτιά;;;;
Ερωτώ!
Και απαντώ: σούπερ εύκολη, γρήγορη, δημιουργική κατασκευή αποθηκευτικού κουτιού για τα χαρτιά!!!!     :-)

Εξομολογούμαι πως με έχει πιάσει μια μανία ανακύκλωσης τελευταία. Πάντα ήμουν ευαισθητοποιημένη με αυτό το θέμα (έχουμε πάνινη τσάντα για τα "οικολογικά", τα ξεχωρίζουμε, έχει μάθει κι η μεγάλη-μικρή), αλλά τελευταία με έχει πιάσει κάτι και δε θέλω ούτε να τα πετάω. Έχω κρατήσει μπουκάλια από κρασί, ντενεκεδάκια από γάλα και καφέ και τώρα κουτιά από δημητριακά σε σημείο που δεν έχουμε που να τα βάλουμε. Αλλά δε θέλω απλώς να έχω αυτή τη διάθεση ρακοσυλλέκτη. Ιδανικά θα ήθελα να μπορώ να "μεταμορφώσω" αυτά τα αντικείμενα σε άλλα, με νέα όψη, νέα χρήση, νέα θέση στο νοικοκυριό.

Και να μια ακόμα προσπάθεια:


Το πείραμα με τις μολυβοθήκες ήταν νομίζω πετυχημένο. Και τώρα το κουτί των δημητριακών. Με δυο εύκολες και γρήγορες κινήσεις μετατράπηκε σε κουτί για τα ενημερωτικά φυλλάδια που φέρνει το κορίτσι μας από το νηπιαγωγείο. 

Θα μπορούσαμε να του κολλήσουμε κάποιο άλλο όμορφο χαρτί, ή αυτοκόλλητες ταινίες, αλλά είπαμε να το κρατήσουμε έτσι γιατί μας αρέσει (και μας ταιριάζει στο δωμάτιο του γραφείου) το κοκοράκι της συγκεκριμένης μάρκας.

Εδώ είναι με χρωματικά σελοτέιπ και χαρτιά περιτυλίγματος:

http://www.onegoodthingbyjillee.com/2015/04/diy-washi-tape-cereal-box-organizers.html

http://p-b-yuzj.squarespace.com/blog/2015/1/19/glam-diy-kate-spade-inspired-magazine-holders?crlt.pid=camp.zh8fg6XpOxsm

Μπορείς να κάνεις μία ή περισσότερες θήκες χρησιμοποιώντας δύο ή τρία κουτιά. Και φυσικά μπορείς να τα χρωματίσεις ή να τα κολλήσεις πάνω τους ότι βάλει ο νους.

Εμείς κάναμε την πιο απλή εκδοχή. Αλλά τώρα που πήραμε ιδέες, σίγουρα θα επανέλθουμε δριμύτεροι...


Σε κάθε περίπτωση, οι παρακάτω οδηγίες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες και απλές στο να τις ακολουθήσει κι ο πιο άσχετη -εεε, αρχάρια- όπως εγώ!

http://www.auntannie.com/FridayFun/MagazineHolder/






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου