Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Λουλούδια για Μωράκια

Μπορεί να πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, αλλά τα μωράκια αποτελούν πάντα ευκαιρία για ανοιξιάτικα χρώματα και λουλουδένιες δημιουργίες.

Αποφασίσαμε, λοιπόν με το μυρμηγκάκι, στη βάπτισης της μικρής Αικατερίνας, με νονές δύο από τις καλύτερες κι αγαπημένες φίλες της, να μην αγοράσουμε κάτι τυποποιημένο, αλλά να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μόνες μας ένα μικρό δωράκι.

Τι καλύτερο για ένα μικρό κοριτσάκι από ένα μικρό χρωματιστό λουλουδένια γλαστράκι. Αλλά οχι γλαστράκι ότι κι ότι, ένα γλαστράκι με πολλά και χρήσιμα μωρουδιακά καλούδια, όπως πανίτσες, σαλιάρες, καλτσούλες, φορμάκια...

Τι χρειαζόμαστε;
Ένα γλαστράκι, καλαμάκια ξύλινα, ταινία που κολλάει και τα καλούδια μας.



Προσθέσαμε και μερικά ψεύτικα λουλούδια για ενίσχυση (προσπαθήστε να επιλέγετε λουλούδια ή πρασινάδα που να φαίνεται όσο το δυνατόν λιγότερο ψεύτικη) και το αποτέλεσμα ήταν αρκετά συμπαθητικό, αν αναλογιστεί κανείς πως ήταν η πρώτη μας προσπάθεια για μωρουδιακά γλαστράκια.


Έπειτα αμπαλάραμε το γλαστράκι μας με ροζ ροζ αφράτο τούλι, βάλαμε μια μικρή πεταλουδίτσα-μανταλάκι για μια ακόμα δροσερή νότα και βέβαια μια μεγαλύτερα πεταλούδα που είχαμε κόψει και τελικά αποφασίσαμε να την κάνουμε σε κάρτα με τις ευχές μας.


Να και μερικά βίντεο που μπορεί να δει κανείς και να φτιάξει εύκολα και όμορφα τα δικά του μωρουδιακά λουλουδάτα μπουκέτα:

Να είσαι καλοφώτιστη Αικατερίνα!
Η ζωή σου να είναι πάντα λουλουδένια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου