Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

Ντενεκεδούπολη

Λοιπόν, μην αργείς!
Πάρε ό,τι ντενεκεδάκι έχεις, μπογιές σε σπρέι και ξεκίνα!

Εμείς που ξεκινήσαμε νιώθουμε ήδη οτι έχουμε αξιοποιήσει πολλά πράγματα που σε διαφορετική περίπτωση θα κατέληγαν στα σκουπίδια και μάλιστα μας έχουν φανεί χρήσιμα, γιατί αποθηκεύουμε μέσα σε αυτά ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί. Επίσης, κάνουμε και οικονομία, καθώς δεν αγοράζουμε πλέον ξεχωριστά ντενεκεδάκια για μικροαντικείμενα, αλλά δημιουργούμε τα δικά μας.

Να και μερικές από τις πρώτες δημιουργίες μας. Βάφουμε πορτοκαλί, ασημί και φυσικά ροζ και φούξια, ανάλογα με το δωμάτιο για το οποίο προορίζεται το κουτάκι μας.


Σε ρόλο βαζακίου που φιλοξενεί την αγαπημένη μου νυφική ανθοδέσμη (ναι, ναι, υπάρχει ακόμα μετά από τέσσερα χρόνια) στην κουζίνα, ένα ντενεκεδάκι από σοκολατένια πουράκια. Πρόσεξε όμως τι έχουμε κάνει (το είδαμε αλλού και μας άρεσε). Πήραμε την κόλλα σιλικόνης και γράψαμε επάνω στο ντενεκεδάκι μας. Κατόπιν βάψαμε. Και να τι ωραία που φαίνεται η αγάπη - love!


Κι εδώ ένα μπισκοτοκούτι, βαμμένο ασημί με κολλημένες στο καπάκι του χρωματιστές φουντίτσες. Νομίζω θα ήταν ιδανικό και για χριστουγεννιάτικο δωράκι αν το γεμίσεις με σπιτικές λιχουδιές. Αλλά για την ώρα λέω να φιλοξενήσω μέσα τα ραπτικά μου, κλωστές, βελόνες κλπ.


Τα σχέδιά μας είναι ακόμα απλά - είμαστε και στην αρχή άλλωστε. Έχουμε όμως στο μυαλό μας για το μέλλον, διχρωμίες, τριχρωμίες, σχεδιάκια κι άλλα στολίσματα που μπορούν να γίνουν με λίγη όρεξη και χρόνο. 

Πσιιιιιιιιιιιιιιιιιιτ - Πσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτ !!! (δεν είμαι εγώ, το σπρέι μου είναι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου