Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Τα κιλά μου σε χρυσό!

Αν ο τίτλος της ανάρτησης ήταν αληθινός, τότε εμείς δεν θα ήμασταν εμείς αλλά κάποιοι άλλοι πλούσιοι και διάσημοι σωσίες μας. Αλλά επειδή οι τίτλοι είναι στα πλείστα των περιπτώσεων παραπλανητικοί, εμείς (Δόξω τω Θεώ) είμαστε εμείς κι εσείς είστε εσείς και ένα μάτσο μπέρδεμα...

Τέλος πάντων.

Η ουσία του θέματος είναι οτι θέλω να χάσω μερικά κιλά τώρα που μπήκε κι ο καινούργιος χρόνος, τι πρωτότυπο, θα πεις- όμως πρόσεχε! Είναι ένα τάμα που είχα κάνει το 2006 όταν η μαμά μου γκρίνιαζε σταμάτα να τρως γλυκά και πότε θα χάσεις κανένα κιλό κλπ και της είχα απαντήσει -με απαξίωση και μίσος στο βλέμμα συνάμα- το 2013 θα χάσω το κιλό! Και να'το τώρα το 2013, που ήρθε το άτιμο πιο γρήγορα από ότι περίμενα και να σου και το κιλό που πρέπει να χαθεί. Αυτό είναι το στόρυ.

Για να γίνει το στόρυ πραγματικότητα χρειάζομαι (εκτός από επιμονή, υπομονή, εγκράτεια, συμπάθεια κλπ) ένα βασικό βασικότατο εργαλείο που στην απεχθή γλώσσα της ΔΙΑΙΤΑΣ ονομάζεται ΖΥΓΑΡΙΑ...

Είχα τσακωθεί μαζί της, σου λέω καβγάς τρελός και από τη θέση ισχύος που βρισκόμουν για να την τιμωρήσω την είχα στείλει διακοπές στην αποθήκη. Αυτό το 2006. Μπαίνοντας το 2013 που λέγαμε και νωρίτερα, πάω στην αποθήκη να καπνίσω μαζί της την πίπα της ειρήνης. Και "φευ" τι αντικρίζουν τα μεγάλα καταπράσινα μάτια μου... την καημενούλα άσπονδη φίλη μου σε άθλια κατάσταση.

Ιδού:


Και λέω όχι, τέτοια τύχη δεν αξίζει ούτε στον εχθρό μου. Και παίρνω το σπρέι μου το χρυσό της ράβδου, για να πηγαίνει και με το μπάνιο μας που είναι στα γήινα χρώματα και της πατάω ένα βάψιμο όλο δικό της (και λίγο των δακτύλων μου).

Και γίνεται να!


Δε σταματώ όμως εκεί, γιατί λέω μην τη δεί κανείς ολόχρυση και πει τι ψωνάρα είναι αυτή με τη χρυσή ζυγαριά και αποφασίσω να της δώσω κι ένα "τατσ" διαφορετικό.

Βάζω τον Δημήτρη να αντιγράψει τις πατούσες μου σε χαρτί. Παρεμπιπτόντως να γαργαλιέμαι τρελά. Αν δεν κατάλαβες ακόμα, δε φταις εσύ, θα δεις περίμενε:



Μετά παίρνω το πατουσοσχεδιάγραμμα και το αντιγράφω σε ύφασμα (αφού περάσαμε μια γκρίνια με την μικρή που ήθελε να αντιγράψουμε και τις δικές της πατούσες - το κάναμε και ησυχάσαμε ευτυχώς):


Τις κόβω με το καλό:


Και τσουπ!
Σε ξέρανα;;;
Κολλάω τις πατουσίτσες επάνω στη ζυγαριά.


Και χωρίς φόβο και πάθος σας παρουσιάζω τη μεταλλαγμένη ζυγαριά μου, που ελπίζω να γίνει φίλη μου καλή εντός του τρέχοντος έτους...


Θα δείξει (κυριολεκτικά)

Τι λέτε σας αρέσει;

10 σχόλια:

  1. Εισαι απίστευτη!!!! Καλη χρονια κοριτσακι μου!!! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Χρονιά Ρέα μου!
    Να είστε γεροί, δυνατοί και ό,τι επιθυμείτε!
    Να χαίρεσαι τον Δημήτρη σου και να σε χαίρεται κι εκείνος!
    Φιλιά!
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι φοβερή, δεν περνάς να φτιάξεις και τη δική μου μπας και αρχίσω να τη χρησιμοποιώ, έτσι σαν παιχνιδάκι, την έκανες τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου πες το κι έγινε!
      Με πρώτη ευκαιρία θα σου την κάνω... αγνώριστη την Πειραιώτισσα ζυγαριά!

      Διαγραφή
  4. Χαχαχ μου αρέσει που είχες βάλει και χρονοδιάγραμμα, πως θα χάσεις κιλά το 2013 !!! Ήρθε λοιπόν αυτό που λένε "το πλήρωμα του χρόνου"! Η αλήθεια είναι πως μετά τις γιορτές, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, για δίαιτες συζητάνε ! Εγώ πάλι είμαι πολύ ζηλιάρα με το φαγητό και η δίαιτα μου έρχεται πολύυυυυυυυυυ δύσκολη! Γιατί πες μου κι εσύ βρε μυρμιγκομανούλα, γίνεται οι άλλοι στο σπίτι να τρώνε μακαρόνια με κιμά κι εσύ βραστά κολοκύθια με κοτόπουλο χωρίς πέτσα; Ε δεν γίνεται! Θα φάω τα κολοκύθια και μετά θα φάω ΚΑΙ την μακαρονάδα! Τουλάχιστον θα προσπαθήσω να περιορίσω τις σαχλαμάρες που τρώω στο γραφείο! Ωραία η ζυγαριά. Θα την κοιτάς και θα της λες: Χρυσή μου, τώρα θα ανέβω πάνω σου και φρόντισε τι θα μου δείξεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, αστρονεραϊδούλα μου...
      τι μου είπες τώρα, τι μου είπες τώρα... Αλλά τι να γίνει, κολοκυθάκι αγάπη μου και Άγιος ο Θεός!

      Διαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!! Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΥΨΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΑΥΤΗ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες Γεωργία μου να την πλειοδοτεί ο οίκος Christie's σε μερικά χρόνια;;;

      Διαγραφή
  6. ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ ΠΑΛΙ , Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΕΝΕΥΣΗ ΣΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .............΄ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πηνελόπη μου, η αλήθεια είναι πως "πινέλωσα" πάλι όπως λέει και το μικρό μυρμηγκάκι και για την ακρίβεια των λόγων σπρέισσα... Τι γλώσσα μιλάμε τα μυρμήγκια;;;

      Διαγραφή